Flytt Städning

7 dagars inspektion

Alla 7 dagars inspektionsgaranti utan några extra eller dolda avgifter

Kvalitetsarbete

Ger 100 % kvalitetsrengöring från en professionell städare

Skadeförsäkring

Företaget är fullt försäkrat i händelse av eventuella skador på plats.


Flyttstädning

Flyttstädning med 7 dagars garanti.

Att göra en flyttstädning själv kan vara både svårt och svårt, men du är inte ensam om att tycka det. När du beställer professionell flyttstädning från oss kan du vara säker på att slippa allt tråkigt och tidskrävande arbete och istället fokusera på det nya boendet.

Överlåt arbetet till oss för att få bästa möjliga resultat.

Vårt pris för flyttstädning är fast och inkluderar både fönsterputs och en full 4-dagars garanti. Vi städar enligt mäklarsamfundets riktlinjer och vår personal är utbildad och har många års erfarenhet. Vi har med oss allt material som behövs och brukar alltid försöka vara så anpassningsbara som möjligt för speciella önskemål. Priset för flyttstädning gäller under förutsättning att lägenheten är tömd. Garantin gäller från städdagen och så länge som 4 dagar efter, vilket innebär att du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Städgaranti för hela 4 dagar.

Viktig information och bokningsvillkor o Rengöringsgaranti. 

“Vi gör livet enklare för dig, låt oss ta hand om din flyttstädning och vi garanterar att den blir ren” Vi förbehåller oss rätten att avstå från en städning om vi anser att lägenheten är onormalt smutsig, vi ger dig dock möjlighet till en timavgift eller ett nytt fast pris baserat på lägenhetens befintliga skick.
OBS! Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland att vi kommer till lägenheter som snarare behöver en städning och inte en flyttstädning.
Observera att lägenheten måste vara tömd innan flyttstädningen påbörjas (om inget annat avtalats).
En normal flyttstädning omfattar inte rengöring av grovt smutsiga ytor eftersom vi förväntar oss att bostaden är normalt skött innan städningen börjar. Låt oss veta om det finns ytor som är grovt smutsiga så meddelar vi dig om dessa kräver extra arbetstid vid städningen.

OBS! Vänligen meddela eventuella skador som finns i bostaden innan städningen påbörjas.

SKICKA NU

DB STÄD

Skriv ner oss och få en kostnadsfri offert