Flytt Städning

7 dagars inspektion

Alla 7 dagars inspektionsgaranti utan några extra eller dolda avgifter

Kvalitetsarbete

Ger 100 % kvalitetsrengöring från en professionell städare

Skadeförsäkring

Företaget är fullt försäkrat i händelse av eventuella skador på plats.


Flyttstädning

Flyttstädning med 7-dagarsgaranti.

Att hantera flyttstädning på egen hand kan vara skrämmande och tidskrävande. Med våra professionella flyttstädningstjänster kan du hoppa över de tråkiga uppgifterna och koncentrera dig på att komma in i ditt nya hem.

Lita på oss för exceptionella resultat och njut av en bekymmersfri flyttupplevelse.

Vårt paket med flyttstädning till fast pris inkluderar fönsterputsning och en omfattande 7-dagarsgaranti. Vårt expertteam följer riktlinjerna för fastighetsföreningar och har många års erfarenhet och alla nödvändiga förnödenheter. Vi tillgodoser särskilda önskemål och erbjuder inflyttningsstädning för lediga fastigheter. Var trygg med vår 7-dagars rengöringsgaranti och vet att du har gjort ett pålitligt val.

Viktig information och bokningsvillkor – Rengöringsgaranti.

Gör livet enklare med vår flyttstädning, och njut av vår garanti för ett fläckfritt resultat. Vi förbehåller oss rätten att avstå från att städa onormalt smutsiga lägenheter, men vi erbjuder timpriser eller ett reviderat fast pris baserat på fastighetens skick. Observera att sådana fall är sällsynta och att lägenheten bör vara tom innan städningen påbörjas (om inget annat avtalats).

En standardstädning vid utflyttning omfattar inte kraftigt smutsiga ytor, eftersom vi förväntar oss att fastigheten är i normalt skick. Om några ytor kräver extra uppmärksamhet, vänligen informera oss, så ger vi råd om extra städtid som behövs.

Kom ihåg att meddela oss om eventuella redan existerande skador på fastigheten innan städningen påbörjas.

SKICKA NU

DB STÄD

Skriv ner oss och få en kostnadsfri offert