Om Oss

Din pålitliga Städhjälp

När du behöver en pålitlig, pålitlig och prisvärd städtjänst, välj vårt företag. Som din lokala städleverantör i Sundsvall erbjuder vi en rad olika tjänster, bland annat regelbunden städning, städning efter renovering och fönsterputsning.

Vårt erfarna team hanterar olika städuppgifter, från små badrum till stora kontor. Vi använder miljövänliga produkter och material som är säkra för människor och miljö och ser till att inga skadliga rester finns kvar på ytor eller tyger.

Vi är stolta över att leverera enastående service till ett rimligt pris och erbjuder en fast prisstruktur för att undvika överraskningar när det är dags att betala. Med vår punktliga service kan du vara säker på att ditt hem eller företag blir fläckfritt utan oväntade komplikationer.

0 +
Projekt
0 +
Nöjda Kunder
0 %
Kvalitet
0 +
Erfarenhet

Städhjälp

Vår städtjänst hjälper dig att hålla ditt hem rent, snyggt och välorganiserat. Vi erbjuder olika tjänster, hemstädning, storstädning, flyttstädning, städning för speciella evenemang och mycket mer. Vårt team är utbildat i alla aspekter av städbranschen, inklusive miljövänliga produkter, desinfektionstekniker och säkra metoder för bostäder och kommersiella utrymmen.

Vittnesmål

Annika Norsten

Mycket nöjd! Otroligt noggranna!
⭐⭐⭐⭐⭐

Tobias Dahl

Otroligt rent och skickligt, de hade t.o.m putsat av brevlådan!!
⭐⭐⭐⭐⭐

Lasse

Perfekt resultat på svårtvättade skjutfönster på balkong. Bra pris och trevlig kille! kan rekommenderas.
⭐⭐⭐⭐⭐

Karin Katzler

Jättetrevlig personal!
⭐⭐⭐⭐⭐