Om Oss

Din pålitliga Städhjälp

När du behöver en städtjänst vill du ha en som är pålitlig, pålitlig och prisvärd. Och när du anlitar vårt företag är det vad du får. Vi är din lokala städtjänst i [ort], och vi erbjuder allt från vanlig hushållsarbete till städning efter renovering och fönsterputsning.

Vårt team har erfarenhet av att hantera alla typer av städjobb, från små badrum till stora kontor. Vi använder endast miljövänliga produkter och material som är säkra för människor och miljö, så du behöver inte oroa dig för att skadliga rester lämnas kvar på dina ytor eller tyger.

Vi tror på att ge exceptionell service till ett överkomligt pris – därför erbjuder vi våra kunder en fast prisstruktur som innebär inga överraskningar när det är dags att betala räkningen! Vi kommer ut i tid varje gång, så du kan vara lugn i vetskapen om att ditt hem eller företag kommer att vara rent utan att behöva oroa dig för oväntade överraskningar.

0 +
Projekt
0 +
Nöjda Kunder
0 %
Kvalitet
0 +
Erfarenhet

Städhjälp

Vi erbjuder en städtjänst som hjälper dig att hålla ditt hem snyggt, prydligt och rent. Vi erbjuder en mängd olika tjänster som inkluderar regelbunden hushållsarbete, djupgående städning, inflyttning och utflyttning, städning vid speciella evenemang och mycket mer. Vår personal är utbildad i alla aspekter av städbranschen, inklusive gröna produkter, desinfektionsmetoder och säkra metoder för ditt hem eller företag. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Vittnesmål

Annika Norsten

Mycket nöjd! Otroligt noggranna!
⭐⭐⭐⭐⭐

Tobias Dahl

Otroligt rent och skickligt, de hade t.o.m putsat av brevlådan!!
⭐⭐⭐⭐⭐

Lasse

Perfekt resultat på svårtvättade skjutfönster på balkong. Bra pris och trevlig kille! kan rekommenderas.
⭐⭐⭐⭐⭐

Karin Katzler

Jättetrevlig personal!
⭐⭐⭐⭐⭐