Tjänster

7 dagars inspektion

Alla 7 dagars inspektionsgaranti utan några extra eller dolda avgifter

Kvalitetsarbete

Ger 100 % kvalitetsrengöring från en professionell städare

Skadeförsäkring

Företaget är fullt försäkrat i händelse av eventuella skador på plats.


Flyttstädning

Att göra en flyttstädning själv kan vara både svårt och svårt, men du är inte ensam om att tycka det. När du beställer professionell flyttstädning av oss kan du vara säker på att slippa allt tråkigt och tidskrävande arbete och istället fokusera på det nya boendet. Överlåt arbetet till oss för att få bästa möjliga resultat.


Hemstädning

Ibland är det tillåtet att fuska lite med livspusslet för att få mer tid för saker som är viktiga för dig. Låt ett riktigt proffs ta hand om hemstädningen i stället, släpp pressen att göra allting perfekt själv.


Dödsstädning

Det kan vara både svårt och tråkigt att göra en Dödsrengöring själv, men du är inte ensam om att tycka det. När du beställer professionella städare från oss kan du vara säker på att undvika alla sorgliga stunder och skicka tid med nära och kära.


Byggstädning

Du kan anlita oss för allt från små arbeten till större konstruktioner. Vi hjälper dig och tar hand om hela processen med städning av byggnader. Du får en egen projektledare/kontaktperson som tar hand om arbetsledningen, besiktningar och som kan svara och lösa frågor på ett snabbt och smidigt sätt..


Storstädning

Dammsugning av golv, mattor och stoppade/stoppade möbler, skakning av små mattor (om möjligt), moppning av golv, torkning av golvlister, dörrar, dörrkarmar, ramar, kopplingar, fönsterbänkar, fria ytor, putsning av speglar, tömning av papperskorgar, dammsugning av möbler och lampor, dammsugning av fria ytor på hyllor.


Fönsterputsning

Svårt att se om solen skiner?
Boka fönsterputsning från 250 kr/timme.

Ibland kan det vara svårt att hinna med allt, så det kan vara skönt att lämna över fönsterputsningen till oss. Vi städar fönster i utvalda städer, Fråga efter din stad.


Individuell Städning

Ibland är det svårt att rengöra saker i huset som ugnen, toaletten, badkaret eller duschglaset. Det är tidskrävande och kräver mycket mänsklig ansträngning för att hålla allting främmande. Vi erbjuder individuell städning för att uppfylla våra kunders krav.


Trappor Städning

Vi städar trappor för stora och små bostadsrättsföreningar idag. Vi arbetar med ett väl beprövat arbetssätt som garanterar hög kvalitet och en god miljö

SKICKA NU

DB STÄD

Skriv ner oss och få en kostnadsfri offert